Miben segíthetünk?

A rendezvény, amire jegyet vettem, a koronavírus miatt elmarad. Mi a teendő?

Ha a rendezvény elmarad a koronavírus miatt, 3 opció lehetséges:

Nem Secure Swap jegyek, aminek árát a szervező visszatéríti

Ha olyan jegyet vásároltál nálunk, ami nem Secure Swap-os: Emailben küldünk egy linket, amin keresztül kapcsolatba léphetsz a jegyek eladójával. Ez a felhasználó, aki a jegy eredeti vásárlója, visszatérítést fog kapni a szervezőtől. A privát beszélgetés megnyitása után, együttes megállapodásra juthattok a jegy eladójával. Az esetek nagy száma miatt nem tudunk mindenkinek segítséget nyújtani a beszélgetésekben. Ha az eladó nem válaszol, kérjük értesíts minket, és megpróbálunk telefonon kapcsolatba lépni vele. Ha ez után sem válaszolna az eladó, természetesen lehetősége lesz jelentést tenni. Ennek következtében az eladó többé nem tudja a szolgáltatásainkat igénybe venni ameddig az összeg visszafizetésre nem kerül.

 

Nem Secure Swap jegyek, amit a szervező nem térít vissza

Ha a szervező nem téríti vissza a jegyek árát, sajnos nincs lehetőség arra, hogy visszatérítést kérj az eladódtól. A jegy megvételével te lettél a jegy új tulajdonosa. Küldeni fogunk neked egy emailt az eseményre vonatkozó információkról, de sajnos nem lesz lehetőséged arra, hogy beszélgetést kezdeményezz az eladóval.

 

Secure Swap jegyek

Ha egy vagy több Secure Swap-os jegyet vásároltál nálunk, egy részletes emailt fogunk kiküldeni az eseményre vonatkozó pontos információkkal. A visszatérítési gyakorlat partnerenként eltérő lehet.

 

Mindhárom forgatókönyv alkalmával emailen keresztül értesíteni fogunk. Kérjük, ellenőrizd a spam mappát is.

Megválaszoltuk a kérdésed?