Miben segíthetünk?

Milyen jegyeket adhatok el a TicketSwapon?

A TicketSwapon bármilyen jegyet el tudsz adni, legyen szó fesztiválról, koncertről, színházról vagy akár kiállításról, feltéve, hogy az elektronikus jegy PDF vagy mobil .pkpass formátumban. Sajnos a TicketSwapon klasszikus, papíralapú jegyeket nem tudsz eladni. Kizárólag olyan e-jegyeket tudunk feldolgozni, amik PDF vagy .pkpass fájl formátumban vannak. Jegyek szkennelt vagy befotózott változatait sajnos a minőségromlás miatt nem tudjuk felismerni, emiatt minden esetben az eredeti PDF fájlra van szükségünk, hogy azt a sikeres fizetés után a vevőnek továbbítani tudjuk.

Ha papíralapú jegyed van, érdemes felvenni a kapcslatot a jegyértékesítővel, hátha ki tudják cserélni neked a jegyet e-jegyre. Ha ez nem sikerül, azt ajánljuk próbáld meg eladni Facebookon.

Figyelem: szigorúan személyre szóló jegyek, mint például repülőjegyek, nyereményjegyek vagy vendéglistás jegyek eladását a TicketSwapon nem engedélyezzük. Az ilyen típusú jegyek kifejezetten személyhez kötöttek, így túl nagy a rizikó, hogy a vevőt nem engedik be a kapunál.

Megválaszoltuk a kérdésed?