Miben segíthetünk?

Biztonságos a TicketSwapon jegyet venni?

Igen. Elmondjuk miért:

Az összes eladót és vevőt ellenőrizzük 🔍
Célunk hogy a TicketSwapot minél biztonságosabbá tegyük, így legelső szűrőként mindenkinek saját Facebook fiókján keresztül kell belépnie. Így a vevők minden esetben láthatják kitől vásárolnak, emellett az is látható, hogy az adott személy hány érvényes jegyet adott már el nálunk. Mindez segíthet neked abban, hogy eldöntsd egy eladót megbízhatónak tartasz vagy sem. 

Minden jegyet ellenőrzünk 🕵️‍
A feltöltött jegyeket többféle módon is ellenőrizzük (helyszín, ár, dátum stb.). Azon dolgozunk, hogy minden egyes feltöltött jegyet a lehető leghamarabb átnézzünk. Ezenfelül minden vonalkódot automatikusan ellenőrzünk, hogy megelőzzük azt, hogy egy jegyet többször fel lehessen tölteni a TicketSwapra.

Az ügyfélszolgálatunk örömmel segít neked 🤝
A vevők az esemény után értékelhetik az eladókat. Ha a jegy valamilyen okból kifolyólag érvénytelen volt, a TicketSwap egy közvetített beszélgetésben összeköt az eladóval annak érdekében, hogy mihamarabb megtaláljuk a megfelelő megoldást. De ne aggódj, a nálunk eladott jegyek 99.5%-ával minden rendben van. Csalás esetén az eladó véglegesen törlésre kerül a TicketSwapról. Az eladók személyes adatai (név, bankszámlaszám, telefonszám, email cím stb.) ismertek számunkra, melyeket csalás esetén készek vagyunk kiadni a hatóságoknak.

Secure Swap
A Secure Swap esetén az adásvétel pillanatában az eredeti jegyet érvénytelenítjük és a vevő egy vadi új és egyedi jegyet kap.
Ebben az esetben a vevő 100%-ban biztos lehet benne, hogy a jegyet senki más nem használhatja fel előtte. Ezt a rendszert koncerthelyszínekkel, fesztiválokkal és szervezőkkel való együttműködések segítségével tudjuk biztosítani. Azon dolgozunk, hogy ez a megoldás idővel az összes eseménynél működjön.
A Secure Swapról bővebben itt olvashatsz. 

Megválaszoltuk a kérdésed?