Miben segíthetünk?

Koronavírus hírek
Mi a teendő, ha az esemény elmarad, vagy más időpontra rakják
Elolvasom

Valaki más neve szerepel a jegyen. Beléphetek vele az eseményre?

Szerencsére a jegyen szereplő név nem fontos, mivel a helyszínen kizárólag a jegyen szereplő vonalkódot ellenőrzik majd. Két példán keresztül elmondjuk, miért is nem fontos a jegyen szereplő név:

Példa 1: Ha valaki egyszerre több jegyet vásárol, abban az esetben az összes jegyen az ő neve szerepel majd. Ha az eredeti vásárló mégse tud elmenni a rendezvényre, a jegyek attól még érvényesek maradnak, és akiknek vette, be tudnak lépni velük. 🙏

Példa 2: Ha valaki ajándékba vesz valakinek egy jegyet, a belépőn az eredeti vásárló neve szerepel majd, ettől függetlenül az ajándékozott be tud lépni majd a rendezvényre. A fenti példák azt próbálják bemutatni, hogy a TicketSwapon cserélt jegyek esetében sem számít a jegyen szereplő név.

Nagyon ritka esetekben a belépők szigorúan névhez kötöttek. Ilyenkor megpróbálunk együttműködni a szervezővel, hogy a jegyen szereplő nevet automatikusan ki tudjuk cserélni. Ha ezt nem tudjuk megoldani, olyan esetekben blokkoljuk az adásvételt az adott rendezvényre a TicketSwapon.

Megválaszoltuk a kérdésed?