Miben segíthetünk?

Mi a Secure Swap?

A Secure Swap rendszernek köszönhetően az eladás pillanatában a régi jegyet érvénytelenítjük és a vevő egy vadi új, egyedi jegyet kap.


Mi ennek az előnye?
Mindennek egy nagyon fontos előnye van, miszerint a vevő 100%-ban biztos lehet benne, hogy a jegye érvényes és azt senki más nem használta fel előtte.

Milyen költsége van?
A Secure Swap jegyeknek nincs plusz költsége. Azon dolgozunk, hogy a lehető legbiztonságosabbá tegyük nektek a másodkézből való jegyadásvételt, és ha elérjük, hogy ez 100%-ban biztonságos, szívesen adjuk azt plusz költség nélkül.

Hogyan működik?
Egyre több szervezővel és jegyértékesítővel kötünk együttműködést, melynek köszönhetően új jegyeket tudunk létrehozni. Ezzel egyidejűleg a régi jegyet érvénytelenítjük.

Miért olyan különleges ez?
Nap mint nap azon dolgozunk, hogy minél több jegyértékesítő, szervező és helyszín kössön velünk együttműködést, hogy minél szélesebb körben tudjuk biztosítani a Secure Swap rendszert. Ha úgy gondolod, hogy a te általad keresett eseménynek is biztosítania kéne mindezt, írj nekünk, de legfőképp tudasd ezt a rendezvény szervezőjével!


Megválaszoltuk a kérdésed?