Miben segíthetünk?

Hogyan tudok eladni jegyet a TicketSwap iPhone és iPad alkalmazásával?

Elsőként győződj meg arról, hogy a TicketSwap app legfrissebb verziója van letöltve a mobilodra.


A TicketSwap iOS app segítségével egyszerűen el tudsz adni jegyeket egyenesen az iPhone-odról. A fájlt többféle módon is be tudod tölteni a TicketSwap alkalmazásba:
  • Fájl megnyitása közvetlenül a TicketSwap appon keresztül
  • iCloud
  • Dropbox
  • Google Drive

Fájl megnyitása közvetlenül a TicketSwap appon keresztül

A TicketSwap alkalmazásba közvetlenül is be tudsz importálni fájlokat a böngésződből. Ezt úgy tudod megtenni, hogy megnyitod a fájlt a böngészőben, majd kiválasztod a “Továbbiak…” lehetőséget az ablak bal felső sarkában. Ebben a nézetben ezután válaszd ki az “Importálás a következővel: TicketSwap” opciót. Így megnyitva a TicketSwap alkalmazást, neked már csak ki kell választanod a megfelelő eseményt és jegytípust.

iCloud, Dropbox vagy Google Drive fiók használatával

Abban az esetben, ha az iCloud, Dropbox vagy Google Drive alkalmazások valamelyike le van töltve a mobilodra, használhatod őket fájlok egyszerű importálására a TicketSwap appba. Első lépésként mentsd el a fájlt az iCloud, Dropbox vagy Google Drive fiókod valamelyikébe. Ezután lépj be a TicketSwap alkalmazásba és kezd el az eladási folyamatot. Amikor elérkezel a feltöltéshez, klikkelj a “Fájl kiválasztása” gombra, itt egyszerűen kiválaszthatod az iCloud, Dropbox vagy Google Drive fiókodat, a fájl importálásához. Figyelem: Elképzelhető, hogy az iCloud, Dropbox vagy Google Drive fiók nem látható közvetlenül a menüben. Ebben az esetben azokat elérheted a “Továbbiak” gombra kattintva.

Megválaszoltuk a kérdésed?