Miben segíthetünk?

Mit tartalmaz a hirdetésnél feltűntetett ár?

Korábban kizárólag az eladó által megadott árat jelenítettük meg ennél a lépésnél. Mostantól beleértjük és láthatóvá tesszük az 5%-os szolgáltatási díjat. Az ár ilyen formában történő megjelenítése világosabb információt ad a lehetséges vásárlóknak. Az ár az alábbiak szerint kerül bemutatásra:  • Eladási ár 5% szolgáltatási díjjal:
  • Az eladó által meghatározott eladási ár + 5% szolgáltatási díj a TicketSwap által nyújtott szervízért
  • Kezelési költség:
  • A kezelési költség a jegyvásárlási rendszer használatának a díja. Ennél a lépésnél az eladási árnál a kezelési költséget még nem tűntetjük fel, mivel annak értéke a vásárló által később választott fizetési módtól függ
  • Eredeti jegyár:
  • Az ár, amennyiért az eladó eredetileg vette a jegyet

Eladó: mi változott?
Miután meghirdeted a jegyed, a hirdetés mellett található ár magasabb lesz az általad megadott árnál. Ez az ahhoz hozzáadott 5%-os szolgáltatási díj miatt van. A potenciális vásárló így tisztán látja mennyit fog fizetni (kezelési költség nélkül). Ne aggódj, az összesen fizetendő összeg nem változik.

Vevő: mi változott?
Vevőként rögtön láthatod mennyibe kerül a jegy 5%-os szolgáltatási díjjal együtt. Minden egyes hirdetésnél megnézheted részenként miből tevődik össze a vételár. Láthatod mennyiért vette az eladód a jegyet, mennyiért kívánja eladni, az 5%-os szolgáltatási díj értékét és a becsült kezelési költséget.

Példa:Figyelem: A TicketSwapon az eredeti jegyárnál maximum 20%-kal kérhetsz többet a jegyedért. Mivel belekalkuláljuk az 5%-os szolgáltatási díjat, ezért tévesen úgy tűnhet, hogy az eladó túllépi a 20%-ot.

Megválaszoltuk a kérdésed?