E-jegyek adásvétele a legbiztonságosabban

A TicketSwap a legbiztonságosabb hely koncert-, fesztivál- és színházjegyek, sport- és szabadidős rendezvények belépőinek másodkézből való adásvételére. A szigorú biztonsági ellenőrzéseinknek és a helyszínekkel való együttműködésünknek köszönhetően a csalásokat megelőzzük.

Miért válasszam a TicketSwap-ot?

how-does-it-work:why.safe.titlehow-does-it-work:why.safe.title

Biztonságos

A TicketSwap biztonságos. Többféle módon is ellenőrizzük az eladók és a jegyek hitelességét. A szervezőkkel és jegyirodákkal kötött együttműködéseinknek köszönhetően SecureSwap rendszert biztosítunk egyre több eseménynél, így a jegyek 100%-ban hitelesek. A SecureSwap rendszerről itt olvashatsz bővebben.

how-does-it-work:why.easy.titlehow-does-it-work:why.easy.title

Egyszerű

A jegyedet néhány kattintással meghirdetheted. Egyszerűen töltsd fel a jegyed, és add meg a szükséges információkat. Ezután hátra dőlhetsz, nincs más dolgod – értesítést kapsz majd arról, ha a jegyed elkelt, és 3 munkanapon belül átutaljuk a pénzt a bankszámládra. A jegyvásárlás is pofonegyszerű. Fizethetsz közvetlenül az alkalmazásunkon keresztül, és a jegyedhez hozzáférhetsz a TicketSwap-fiókodban, és az e-mail-címedre is azonnal elküldjük.

how-does-it-work:why.fair.titlehow-does-it-work:why.fair.title

Korrekt

TicketSwap-os rajongóként te is biztos lehetsz benne, hogy mindig korrekt árat fizetsz a jegyeidért. Megvédjük vásárlóinkat a túlárazástól azáltal, hogy az eredeti eladási árhoz képest legfeljebb 20 %-os árrést endegélyezünk.

Jegyvásárlás

⚡️ Azonnal megkapod a jegyed

Keresd meg a kívánt jegyet, fizess érte online és azonnal megkapod a jegyed. Az eladók feltöltik az e-jegyüket mielőtt azok megvásárolhatóak. A sikeres fizetést követően mi azonnal elküldjük a jegyet.

👮‍♂️ Szigorú biztonsági ellenőrzések

A TicketSwap célja, hogy a lehető legbiztonságosabbá tegye a jegyvásárlást. A szigorú biztonsági ellenőrzéseink segítségével ki tudjuk szűrni a csalókat. Nézd meg milyen kritériumok alapján ellenőrizzük az eladók és a jegyek hitelességét.

👁 Láthatod kitől vásárolsz

Láthatod az eladó nevét és fényképét. Azt is megnézheted, hogy összekötötték-e a TicketSwap-profilukat a közösségimédia-fiókjaikkal, illetve hogy korábban adtak-e már el jegyet az oldalon. Ezeknek az információknak a birtokában nagyobb bizalommal vásárolhatsz az eladótól.

🤑 Korrekt árakon

Megvédjük vásárlóinkat a túlárazástól azáltal, hogy az eredeti eladási árhoz képest legfeljebb 20 %-os árrést endegélyezünk. Vevőként te is biztos lehetsz benne, hogy mindig korrekt áron vásárolsz.

Jegyeladás

Miután közzétetted a hirdetésedet, csak dőlj hátra és lazíts! Amint eladtuk a jegyedet, értesítést küldünk, a pénzedet pedig egy munkanapon belül átutaljuk neked. Ilyen egyszerű!

1
Töltsd fel a fájlt, és válaszd ki az eladni kívánt jegyeket

Töltsd fel a fájlt, és válaszd ki az eladni kívánt jegyeket

Ha jegycsomagban lévő jegyeket akarsz eladni, egyszerűen töltsd fel az eredeti fájlt. Automatikusan szétválasztjuk a jegyeket, majd kiválaszthatod, hogy melyiket szeretnéd eladni, és melyiket tartod meg. Miután létrehoztad a hirdetésedet, elküldjük neked azokat, amelyeket meg szeretnél tartani.

2
Add meg az eladási árat és a bankszámlaszámod

Add meg az eladási árat és a bankszámlaszámod

Megvédjük vásárlóinkat a túlárazástól azáltal, hogy az eredeti eladási árhoz képest legfeljebb 20 %-os árrést endegélyezünk.

3
Oszd meg a hirdetésed a Facebookon és az X-en

Oszd meg a hirdetésed a Facebookon és az X-en

Természetesen azt szeretnénk, hogy a jegyed minél hamarabb elkeljen, ezért a TicketSwap nagyon egyszerűvé tette a hirdetésed Facebookon való megosztását. Persze te döntöd el, mi legyen megosztva a Facebookon. Nálunk arra is van lehetőséged, hogy kizárólag egy, általad kiválasztott személynek add el a jegyedet.

4
Amint elkelt a jegyed, értesítünk és megkapod a pénzed

Amint elkelt a jegyed, értesítünk és megkapod a pénzed

Miután véglegesítetted a hirdetésedet nincs más teendőd. Amint eladtuk a jegyedet, kapsz tőlünk egy értesítést, a pénzedet pedig az eladást követő három munkanapon belül elutaljuk neked. A TicketSwappal ilyen egyszerű a jegyealádás!

Add el a jegyed most
SecureSwap

SecureSwap

Ha a jegy mellett SecureSwap logót látsz, az azt jelenti, hogy az adásvétel során a régi jegy érvénytelenítésre kerül és a vevő új, személyre szabott jegyet kap majd. Ez az egyes helyszínekkel és szervezőkkel kötött együttműködéseinknek köszönhető.

Hozd ki a lehető legtöbett a TicketSwapbólHozd ki a lehető legtöbett a TicketSwapból
TicketSwapmost
Sziget Festival 2022Tamás 3 jegyet árul 26500Ft per darab

Hozd ki a lehető legtöbett a TicketSwapból

  • Kapj gyorsabb értesítéseket az új jegyekről
  • Férj hozzá a jegyeidhez offline bármikor
  • Add el jegyeidet pár lépésben
App Store
4.7 - 9000 + értékelések
Google Play
4.6 - 6000 + értékelések