E-jegyek adásvétele a legbiztonságosabban

A TicketSwap a legbiztonságosabb hely koncert-, fesztivál- és színházjegyek, sport- és szabadidős rendezvények belépőinek másodkézből való adásvételére. A szigorú biztonsági ellenőrzéseinknek és a helyszínekkel való együttműködésünknek köszönhetően a csalásokat megelőzzük.

Miért válasszam a TicketSwapot?

how-does-it-work:why.safe.title

Biztonságos

A TicketSwap biztonságos. Többféle módon is ellenőrizzük az eladók és a jegyek hitelességét. A szervezőkkel és jegyirodákkal kötött együttműködéseinknek köszönhetően SecureSwap rendszert biztosítunk egyre több eseménynél, így a jegyek 100%-ban hitelesek. A SecureSwap rendszerről itt olvashatsz bővebben.

how-does-it-work:why.easy.title

Egyszerű

A jegyedet néhány kattintással meghirdetheted. Egyszerűen töltsd fel a jegyed, és add meg a szükséges információkat. Ezután hátra dőlhetsz, nincs más dolgod – értesítést kapsz majd arról, ha a jegyed elkelt, és 3 munkanapon belül átutaljuk a pénzt a bankszámládra. A jegyvásárlás is pofonegyszerű. Fizethetsz közvetlenül az alkalmazásunkon keresztül, és a jegyedhez hozzáférhetsz a TicketSwap-fiókodban, és az e-mail-címedre is azonnal elküldjük.

how-does-it-work:why.fair.title

Korrekt

A TicketSwap a méltánytalanul magas jegyárak ellen küzd. Ezért A TicketSwapon az eladók az eredeti jegyárnál maximum 20%-kal kérhetnek többet a jegyeikért. Vevőként te is biztos lehetsz benne, hogy mindig korrekt áron vásárolsz.

Jegyvásárlás

⚡️ Azonnal megkapod a jegyed

Keresd meg a kívánt jegyet, fizess érte online és azonnal megkapod a jegyed. Az eladók feltöltik az e-jegyüket mielőtt azok megvásárolhatóak. A sikeres fizetést követően mi azonnal elküldjük a jegyet.

👮‍♂️ Szigorú biztonsági ellenőrzések

A TicketSwap célja, hogy a lehető legbiztonságosabbá tegye a jegyvásárlást. A szigorú biztonsági ellenőrzéseink segítségével ki tudjuk szűrni a csalókat. Nézd meg milyen kritériumok alapján ellenőrizzük az eladók és a jegyek hitelességét.

👁 Láthatod kitől vásárolsz

Láthatod az eladó nevét és fényképét. Azt is megnézheted, hogy összekötötték-e a TicketSwap-profilukat a közösségimédia-fiókjaikkal, illetve hogy korábban adtak-e már el jegyet az oldalon. Ezeknek az információknak a birtokában nagyobb bizalommal vásárolhatsz az eladótól.

🤑 Korrekt árakon

A TicketSwap a méltánytalanul magas jegyárak ellen küzd. Ezért A TicketSwapon az eladók az eredeti jegyárnál maximum 20%-kal kérhetnek többet a jegyeikért. Vevőként te is biztos lehetsz benne, hogy mindig korrekt áron vásárolsz.

Jegyeladás

Eladóként garantáltan megkapod a pénzed. A vevő online fizet, amint a fizetése sikeresen teljesült, mi elküldjük neki a jegyet. Az vásárlást követő munkanapon elutaljuk neked a pénzed. A TicketSwapon a jegyeladás ennyire egyszerű!

1
Töltsd fel a PDF/pkpass fájlt és válaszd ki az eladni kívánt jegyeket

Töltsd fel a PDF/pkpass fájlt és válaszd ki az eladni kívánt jegyeket

Töltsd fel egyszerűen a jegyeidet tartalmazó PDF/pkpass fájlt és jelöld meg azokat a jegyeket, amelyeket el szeretnéd adni. A TicketSwap automatikusan feldarabolja neked a fájlt, így te könnyedén kiválaszthatod melyik jegyek eladóak és melyikeket tartod meg saját használatra. Amint véglegesítetted a hirdetésedet, egy külön emailben elküldjük neked azokat a jegyeket, amiket saját használatra tartottál meg. Így könnyen elkerülhető a jegyek összekeveredése.

2
Add meg az eladási árat és a bankszámlaszámod

Add meg az eladási árat és a bankszámlaszámod

Itt megadhatod a jegy eladási árát. A TicketSwap a méltánytalanul magas jegyárak ellen küzd, így az eladási ár maximum 20%-kal haladhatja meg az eredeti jegyárat. Ezután írd be a bankszámlaszámod, amire a sikeres eladást követően elutalhatjuk a pénzed.

3
Reklámozd a hirdetésed a Facebookon és a Twitteren

Reklámozd a hirdetésed a Facebookon és a Twitteren

Természetesen azt szeretnénk, hogy a jegyed minél hamarabb elkeljen, ezért a TicketSwap nagyon egyszerűvé tette a hirdetésed Facebookon való megosztását. Persze te döntöd el, mi legyen megosztva a Facebookon. Nálunk arra is van lehetőséged, hogy kizárólag egy, általad kiválasztott személynek add el a jegyedet.

4
Amint elkelt a jegyed, értesítünk és megkapod a pénzed

Amint elkelt a jegyed, értesítünk és megkapod a pénzed

Miután véglegesítetted a hirdetésedet nincs más teendőd. Amint eladtuk a jegyedet, kapsz tőlünk egy értesítést, a pénzedet pedig az eladást követő három munkanapon belül elutaljuk neked. A TicketSwappal ilyen egyszerű a jegyealádás!

Secure Swap

SecureSwap

Ha a jegy mellett SecureSwap logót látsz, az azt jelenti, hogy az adásvétel során a régi jegy érvénytelenítésre kerül és a vevő új, személyre szabott jegyet kap majd. Ez az egyes helyszínekkel és szervezőkkel kötött együttműködéseinknek köszönhető.

Költségek

A hirdetésed feladása a TicketSwapon ingyenes. Ha sikeresen elkelt a jegyed, abban az esetben a TicketSwap mind az eladói, mind a vásárlói oldalon a jegyár 5%-át számolja fel szolgáltatási díjként. Egyes fizetési módoknál plusz tranzakciós költségek merülhetnek fel.

Eladási ár 2 500 Ft
Az eladó 2 375 Ft-ot kap
A vevő 2 625 Ft-ot fizet
A TicketSwap 250 Ft-ot kap
Hozd ki a lehető legtöbett a TicketSwapbólHozd ki a lehető legtöbett a TicketSwapból
TicketSwapmost
Sziget Festival 2020Tamás 3 jegyet árul 26500Ft per darab

Hozd ki a lehető legtöbett a TicketSwapból

  • Férj hozzá a jegyeidhez offline bármikor
  • Kapj gyorsabb értesítéseket az új jegyekről
  • Add el jegyeidet pár lépésben