• Rólunk
  • Karrier
  • Légy a partnerünk

A TicketSwapról

A TicketSwap egy biztonságos, kényelmes és korrekt felület, ahol koncertekre, fesztiválokra, sporteseményekre, színházi előadásokra és egynapos kirándulásokra szóló jegyek vásárlására és eladására nyílik lehetőség. Megvédjük a vevőinket a túlárazástól, mivel az eredeti eladási árhoz képest legfeljebb 20%-os felárat engedélyezünk. Azokban az országokban, ahol különleges törvények és előírások határozzák meg a maximális viszonteladási árat, a TicketSwap ezek alapján módosítja a felárat. Vevőként biztos lehetsz benne, hogy mindig tisztességes árat fizetsz a jegyeidért. A felhasználók ellenőrzése, valamint az eseményszervezőkkel való társulások és együttműködések révén megelőzzük a csalásokat.

A TicketSwap jegyvásárlás és -eladás tekintetében a legnépszerűbb platform a rajongók körében.

A TicketSwap csapata

Ismerd meg csapatunkat, amely nap mint nap keményen dolgozik azon, hogy a másodkézből származó jegyek vásárlása és értékesítése egyszerű és biztonságos legyen.

Sajtó- és médiamegkeresések

Bármilyen médiamegkeresés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot a címen.

Sajtóanyagunkat innen töltheted le.

Rendezvények és szponzoráció

A brandaktiválással és rendezvények szponzorálásával kapcsolatos bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk a cimen.

Csatlakozz az élőzene-rajongók globális közösségéhez!

A TicketSwappal kapcsolatos legfrissebb hírekért csekkold az Instagram-oldalunkat.

A TicketSwap-szolgáltatások átlagos havi aktív felhasználóinak száma

A digitális szolgáltatásokra vonatkozó rendelet (DSA) 24. cikkének (2) bekezdése szerint az online platformok szolgáltatóinak 2023. február 17-től kezdődően félévente tájékoztatást kell közzétenniük az Európai Unióban élő átlagos havi aktív felhasználók számáról.

A 2022. augusztus 16. és 2023. február 17. közötti hathónapos időszakban a TicketSwap havi átlagos aktív felhasználóinak száma az EU-ban jóval 45 millió alatt maradt.