• Segítség
  • Rólunk
  • Karrier
  • Partnereink
  • Kapcsolat

A TicketSwapról

A TicketSwap egy biztonságos hely koncertre, fesztiválra, színházba vagy sport eseményekre szóló jegyek egyszerű és korrekt áron történő adásvételére. A szigorú biztonsági ellenőrzéseinknek, és a szervezőkkel való együttműködéseinknek köszönhetően a visszaélések szinte kizártak. A TicketSwap a rajongókért jött létre, kezdetektől fogva a jegyüzérek és a méltánytalanul magas jegyárak ellen küzdünk. A TicketSwapon az eredeti jegyárnál maximum 20%-kal kérhetnek többet a jegyeikért az eladók, így a vevők mindig biztosak lehetnek abban, hogy korrekt áron vásárolnak. A TicketSwapot 2012 végén alapította Ruud, Hans & Frank. A három alapító akkoriban elsőkézből tapasztalta a jegyek másodlagos adásvétele körüli bonyodalmakat így eldöntötték, hogy ezt a problémát egyszer és mindenkorra megoldják.

A TicketSwap Csapat

Ismerd meg a csapatot! Minden nap azon dolgozunk, hogy egyszerűvé és biztonságossá tegyük nektek a másodlagos jegyeladást és vásárlást.

Sajtó- és médiamegkeresések

Kérdéseddel fordulj bizalommal a PR és Kommunikációs Menedzserünkhöz,Sarah Bertand-hoz:A sajtóanyagunkat innen töltheted le.

Események és szponzoráció

Márkaaktiválással és eseményszponzorációval kapcsolatos kérdéseddel a Marketing Lead-ünkhöz, James Fleury-hez fordulhatsz:

Csatlakozz élőzene-rajongóink globális közösségéhez!

Nézd meg a TicketSwap Instagramját, hogy betekinthess a színfalak mögé.