Vedd át az irányítást a jegy-újraértékesítés felett

Csatlakozz 100+ kiemelt helyszínhez, szervezőhöz és jegyértékesítőhöz, akik számára a rajongó az első

Mondj nemet a jegyüzérekre és a csalókra

Mondj nemet a jegyüzérekre és a csalókra

Szerezz adatokat és nyerj betekintést

Szerezz adatokat és nyerj betekintést

Érj el újabb célcsoportokat

Érj el újabb célcsoportokat

Esettanulmányok

Az alábbi esettanulmányokban többet olvashatsz a sikeres együttműködéseinkről

Sziget

Sziget

Európa egyik legnagobb fesztiválja, a Sziget Fesztivál, amire a világ minden tájáról érkeznek rajongók, egyszerűsítette a jegyellenőrzést a TicketSwap segítségével. A rajongók ennek köszönhetően egyszerűen és könnyen vehetnek és árulhatnak különböző jegyárusító oldalakon vásárolt nagy értékű belépőjegyeket.

Esettanulmány megtekintése
See tickets

See tickets

Európa vezető jegyértékesítő technológiai vállalata jegy-újraértékesítési funkcióval bővítette szolgáltatási portfólióját a TicketSwappal való integrációjának köszönhetően. Az ügyfelek most már Európa-szerte igénybe vehetik a Secure Swap technológiát rendezvényeiken.

Esettanulmány megtekintése
Ancienne Belgique

Ancienne Belgique

Belgium legelismertebb helyszíne a TicketSwap Secure Swap technológiájának segítségével átalakította jegy-újraértékesítési módszerét, megszüntetve ezzel a csalásokat. A közepes méretű koncerttermek telt ház esetén automatikusan átirányítják a rajongókat a TicketSwapra, ahol azok másodkézből származó jegyeket vehetnek és elkerülhetik a jegyüzéreket.

Esettanulmány megtekintése
Avatar
Robert MulderApenkooi

A harmadik fél segítségével történő jegyvásárlásnak/-eladásnak rossz a megítélése a csalók és jegyüzérek miatt. Mi javítunk ezen a megítélésen az egyik első olyan szervezőként, aki együttműködik a TicketSwappal és hozzásegíti a fesztiválrajongókat a korrekt árú és biztonságos, másodkézből való jegyekhez. #fightthefraud

Secure Swap

Secure Swap

A Secure Swap segítségével és a partnereinkkel való együttműködésünknek köszönhetően maximum biztonságot teremtünk a másodlagos jegypiacon. Az elsődleges jegyértékesítőkkel létrehozott integrációkon keresztül valós ídőben ellenőrizzük a feltöltött jegyek érvényességét, majd eladáskor azokat vadiúj jegyekre cseréljük. Ennek köszönhetően a rajongók 100%-ban egyedi jegyet tölthetnek le. Mindez megkönnyíti a jegyellenőrzést a szervezők és a koncerthelyszínek számára, és megóvja a látogatókat a hamis jegyek és üzérek okozta problémáktól a beengedésnél.