Partner leszek

Csatlakozz a kiemelt helyszínek, szervezők és jegyértékesítők hálózatához, akik számára a rajongó az első.

Defqon LogóEventix LogóSziget LogóHellfest LogóAncienne Belgique LogóDGTL LogóCercle LogóDefqon LogóEventix LogóSziget LogóHellfest LogóAncienne Belgique LogóDGTL LogóCercle Logó

Miért érdemes velünk dolgozni?

Velünk együttműdköve átveheted az irányítást a jegyértékesítés felett, és jobbá teheted azoknak a rajongóknak az élményét, akik nem tudnak részt venni az eseményen, vagy akik lemaradtak az eredeti jegyeladásról.

Gyakorlatias partnermenedzsereink gondoskodnak arról, hogy a rendezvényed megfelelően legyen létrehozva, teljes márkajelzéssel legyen elltáva és készen álljon a zökkenőmentes jegyértékesítésre.

A 120%-os árplafonnal kizárjuk a nyerészkedést

Partnermenedzsereink minden kérdést megoldanak

Új bevételi forrásra tehetsz szert

Véget vethetsz a jegyek viszonteladásával kapcsolatos csalásoknak

Gondoskodunk arról, hogy egyetlen jegy se vesszen kárba

Népszerűsítjük a rendezvényeidet a felhasználóink körében

Amit kínálunk

Extra biztonság: SecureSwap

A SecureSwap technológiánk segítségével ellenőrizzük a vonalkód érvényességét, érvénytelenítjük a vonalkódot és vadonatúj jegyet állítunk elő az új személyes adatokkal együtt.

A SecureSwap folyamat garantálja, hogy a vásárló bejut a rendezvényre. Ha a rajongók tudják, hogy a TicketSwap az egyetlen hely, ahol jegyet lehet venni és árulni, akkor nem lesz semmilyen probléma a bejáratnál.

Állapot
Vonalkód
Tulajdonos
Eladó

7208243315872

Eladó

5213523521353

Eladó

5132521233545

Eladó

676834677898

Eladó

574658465834

Eladó

31245155251512

SecureSwap

Amit kínálunk

Maximális ellenőrzés: „Lepecsételt” jegyek

Mélyebb integrációnk révén biztosítjuk, hogy a jegy soha ne hagyja el az ökoszisztémánkat. Az egyetlen helyet, ahol jegyeket lehet vásárolni és újra értékesíteni, a jegyszolgáltató, a szervező és a TicketSwap ellenőrzi.

A zárt hurkú jegyértékesítés biztosítja, hogy a tranzakciók 100%-át láthasd. A jegyeket csak órákkal az események előtt adják ki, ezzel biztosítva a maximális ellenőrzést.

Sealed TicketsSealed Tickets

Amit kínálunk

Add el elsődleges jegyeidet a TicketSwapon

Népszerű és profi jegyértékesítési szolgáltatást kínálunk neked, amellyel közvetlenül árulhatsz jegyeket, és hozzáférést kaphatsz azokhoz a rajongókhoz, akik nálunk kezdik meg vásárlásukat.

Miközben a jegyértékesítés világa megújul, mi segítünk partnereinknek versenyképeseknek maradni, nagyobb ellenőrzést biztosítva a promóterek és a szervezők számára.

Official ticket shop

shop.dgtl.com
70,00 EUR/ jegy

Official ticket shop

shop.sziget.com
192,00 EUR/ jegy

Mit mondanak a partnereink

The partnerships managers at TicketSwap are always very responsive and truly supportive, which means we tackle most of all things within minutes. For DGTL it's important that we have a trusted partner for any potential reselling. TicketSwap offer the most reliable reselling possibility out there, which is a true comfort to our visitors.

Leroy KaandorpDGTLDGTL
Leroy KaandorpDGTL

TicketSwap is the essential tool for a secure second-hand transaction that gives our festival-goers the assurance of a valid ticket. The simplicity of the exchange, and their management of resale, allow us to focus on our core business: organizing Hellfest.

HellfestHellfest
Anaïs DozoulHellfest

Everything has always gone very smoothly and automatically. We have the best communication with the Ticketswap employees. They are super fast, super friendly and think along. I think we as well as our fans are very happy that such a thing as Ticketswap exists. Life just got a little easier.

Ancienne BelgiqueAncienne Belgique
Anysa GrammenoudisAncienne Belgique

Több mint 8 millió rajongó

bízza ránk a jegye értkesítését

6000 partner

11 országban, 2 kontinensen

13 pénznem

a rajongók számára, hogy saját pénznemükben vásároljanak és adjanak el

100%-ban biztonságos

Csalások kiküszöbölése a SecureSwap-pal

12/7 támogatás (12 órában a hét minden napján)

Telefonon, e-mailben és csevegésben 9 nyelven

20%-os árplafon

Biztosítjuk, hogy a rajongók tisztességes árat fizessenek

Érdekel?

Add meg az elérhetőségedet, hogy csapatunk egyik tagja felvehesse veled a kapcsolatba.

partnerships@ticketswap.com