Vedd át az irányítást a jegy-újraértékesítés felett

Csatlakozz 100+ kiemelt helyszínhez, szervezőhöz és jegyértékesítőhöz, akik számára a rajongó az első

Mondj nemet a jegyüzérekre és a csalókra

Mondj nemet a jegyüzérekre és a csalókra

Szerezz adatokat és nyerj betekintést

Szerezz adatokat és nyerj betekintést

Érj el újabb célcsoportokat

Érj el újabb célcsoportokat

Esettanulmányok

Az alábbi esettanulmányokban többet olvashatsz a sikeres együttműködéseinkről

Sziget

Sziget

Európa egyik legnagobb fesztiválja, a Sziget Fesztivál, amire a világ minden tájáról érkeznek rajongók, egyszerűsítette a jegyellenőrzést a TicketSwap segítségével. A rajongók ennek köszönhetően egyszerűen és könnyen vehetnek és árulhatnak különböző jegyárusító oldalakon vásárolt nagy értékű belépőjegyeket.

Esettanulmány megtekintése
See tickets

See tickets

Európa vezető jegyértékesítő technológiai vállalata jegy-újraértékesítési funkcióval bővítette szolgáltatási portfólióját a TicketSwappal való integrációjának köszönhetően. Az ügyfelek most már Európa-szerte igénybe vehetik a Secure Swap technológiát rendezvényeiken.

Esettanulmány megtekintése
Ancienne Belgique

Ancienne Belgique

Belgium legelismertebb helyszíne a TicketSwap Secure Swap technológiájának segítségével átalakította jegy-újraértékesítési módszerét, megszüntetve ezzel a csalásokat. A közepes méretű koncerttermek telt ház esetén automatikusan átirányítják a rajongókat a TicketSwapra, ahol azok másodkézből származó jegyeket vehetnek és elkerülhetik a jegyüzéreket.

Esettanulmány megtekintése
Avatar
Robert MulderApenkooi

A harmadik fél segítségével történő jegyvásárlásnak/-eladásnak rossz a megítélése a csalók és jegyüzérek miatt. Mi javítunk ezen a megítélésen az egyik első olyan szervezőként, aki együttműködik a TicketSwappal és hozzásegíti a fesztiválrajongókat a korrekt árú és biztonságos, másodkézből való jegyekhez. #fightthefraud

Secure Swap

Secure Swap

A Secure Swap segítségével és a partnereinkkel való együttműködésünknek köszönhetően maximum biztonságot teremtünk a másodlagos jegypiacon. Az elsődleges jegyértékesítőkkel létrehozott integrációkon keresztül valós ídőben ellenőrizzük a feltöltött jegyek érvényességét, majd eladáskor azokat vadiúj jegyekre cseréljük. Ennek köszönhetően a rajongók 100%-ban egyedi jegyet tölthetnek le. Mindez megkönnyíti a jegyellenőrzést a szervezők és a koncerthelyszínek számára, és megóvja a látogatókat a hamis jegyek és üzérek okozta problémáktól a beengedésnél.

Rendezvénypartnereink

Cercle

Cercle

DGTL Festival

DGTL Festival

Hellfest

Hellfest

Sziget

Sziget

Zwarte Cross

Zwarte Cross

ABSTRKT

ABSTRKT

Art Sonic

Arteq Productions

Bauhauz

Blijdorp Festival

Boothstock Festival

Breda Live

Jegyértékesítő partnereink

Koncerthelyszín partnereink

További partnereink